Venčanice

Salon venčanica principessa

Brendovi

Allure Bridals

Allure Bridals je vodeći Američki proizvođač Venčanica. Osnovani su 1998. godine, kompanija je poznata po upotrebi visokokvalitetnih tkanina i intrigantnih detalja u svom dizajnu. Nude širok spektar stilova, od klasičnih i tradicionalnih do modernih i savremenih dizajna, kako bi zadovoljili ukuse svih nevesta.

 

Pronovias

Pronovias je Španski luksuzni brend Venčanica, koji je osnovan 1922. godine.  Kompanija je poznata po svom elegantnom i sofisticiranom dizajnu, kao i po upotrebi visokokvalitetnih tkanina u izradi. Kolekcije kompanije su izložene na prestižnim događajima kao što je: “New York Bridal Fashion Week” 

LuceSposa

Lucesposa je brend specijalizovan za kreiranje prelepih i kvalitetnih venčanica za buduće mlade. Sa širokim spektrom stilova koje možete izabrati, neveste mogu pronaći svoju haljinu iz snova koja odgovara njihovom jedinstvenom osećaju za stil i ličnost.

Nora Naviano

Nora Naviano venčanice su brend poznat po svojim vrhunskim i elegantnim venčanicama. Ova kompanija se bavi dizajniranjem i proizvodnjom venčanica koje ističu ženstvenost, eleganciju i raskoš. Sastavljene su od najfinijih tkanina i precizno izrađene kako bi osigurale najbolje kvalitete i udobnost.

Pollardi Fashion Group

Pollardi je brend koji se specijalizirao za proizvodnju visokokvalitetnih venčanica. Ovaj brend se ponosi dugogodišnjim iskustvom i tradicijom u proizvodnji venčanica koje su sinonim za lepotu, eleganciju i visok kvalitet. Pollardi se trudi da svaka venčanica bude unikatna i da odražava individualnost i stil svake mlade.

Lanesta

Lanesta je brend venčanica poznat po izvanrednom kvalitetu i izvrsnom dizajnu. Ovaj brend pruža širok spektar opcija za venčanice, uključujući tradicionalne A-siluete, moderne bezramene stilove i jedinstvene dizajne sa čipkom. Lanesta takođe koristi najfinije materijale, kao što su svile i mikro-tkanine, kako bi se osigurao najbolji mogući kvalitet i udobnost za nevestu. 

Principessa Bridals

Principessa Bridals je više od brenda – to je obećanje izuzetnosti. Verujemo da svaka buduća mlada zaslužuje osećaj kraljevskog sjaja na dan svog venčanja. Naša vizija je stvoriti venčanice koje ne samo da su savršeno izrađene, već i prilagođene da istaknu jedinstvenu lepotu svake žene.

Scroll to Top