NAJBOLJIH 5 TRENDOVA ZA VENČANJA U 2024. GODINI

Početak je nove godine I mnogi parovi žele da započnu planiranje svog venčanja.

U našem salonu su devojke već odabrale nekoliko modela za predstojeći period,znam da je poprilicno suludo koliko napredno planiranje venčanja može biti, zbog čega je naš savet broj jedan za sve buduće mlade da rezervišu svoje željene venčanice što pre.

Ako ste trenutno u procesu traženja venčanice, molimo vas da nas kontaktirate preko naše kontakt stranice ovde.

 Dakle.. hajde da razgovaramo o trendovima venčanja 2024!

 Jedna od mojih omiljenih stvari na početku godine je da se zaista zadubim u trendove venčanja jer apsolutno volim da budem u toku sa najnovijom i najboljom inspiracijom za svoje buduće mlade. Ako tražite inspiraciju za svoje venčanje, na pravom ste mestu!

1.Sveće kao dominantan element aranžmana

Sveće su postale neizostavan element savremenih venčanja, unoseći dašak romantike i topline u ceremonije i proslave. Ovaj trend ne samo da dodaje sofisticiranu atmosferu, već takođe stvara intimnu i elegantnu estetiku koja je postala izuzetno popularna među parovima koji planiraju svoj poseban dan.

Sveće se koriste kao dekorativni element, postavljene u različite oblike, veličine i boje. Od klasičnih belih sveća koje stvaraju klasičan izgled, do modernih varijacija poput sveća sa suptilnim metalik nijansama, parovi biraju sveće koje odražavaju njihov jedinstveni stil. Ovaj trend stvara nezaboravnu atmosferu koja ostavlja goste očarane i pridodaje venčanju notu romantične elegancije.”

svece-za-blog

2. Baloni na plafonu će zameniti cveće

U svetu venčanja za 2024. godinu, jedan od najuzbudljivijih trendova predstavlja upotreba balon oblaka kao nezaobilaznog elementa dekoracije. Ovaj inovativni dodatak ceremoniji donosi dozu magije, stvarajući slikovit prikaz neba.

Osim što predstavljaju spektakularan vizuelni efekat, balon oblaci takođe omogućavaju mladencima da personalizuju svoj prostor, birajući boje koje odražavaju njihovu jedinstvenu paletu venčanja. Ova inovacija u dekoraciji je hit u svetu, čineći svako venčanje nezaboravnim iskustvom za mladence i njihove goste. Baloni oblaci se sve više ističu kao zamena za tradicionalne cvetne instalacije na plafonu, pridonoseći savremenom i svežem izgledu venčanih prostora.

3. "Wedding newspaper" Novine o mladencima

Uzimajući u obzir savremene trendove u planiranju venčanja za 2024. godinu, “wedding newspaper” predstavlja jedinstven i emotivan pristup personalizaciji i deljenju važnih trenutaka tokom ceremonije. Ovaj štampani materijal, posebno kreiran za svaki par, predstavlja svojevrsnu arhivu sećanja koja obuhvata informacije, priče, slike i detalje o paru koji se venčava. Svaki “novinski” element je pažljivo osmišljen kako bi odražavao autentičnost i ličnost mladenaca, pružajući gostima jedinstven uvid u njihovu ljubavnu priču.

Unutar novina, gosti mogu pronaći detalje o tome kako su se upoznali, smešne anegdote, ili posebne trenutke tokom njihove veze. Sve ove informacije su obično popraćene vizuelnim elementima, uključujući fotografije koje prikazuju ključne trenutke u životu mladenaca. Ova personalizacija stvara intimnu vezu između mladenaca i gostiju, pružajući im jedinstvenu uspomenu koju mogu sačuvati kao dragoceni suvenir. “Wedding newspaper” ne samo da dodaje dodir ličnosti samoj ceremoniji, već i stvara dugotrajno sećanje na taj poseban dan.

4. Cvetni aranžmani od jednog cveća

Izuzetno zapažen trend u svetu venčanja predstavljaju raskošni cvetni aranžmani od jednog cveta. Ova sofisticirana i minimalistička estetika donosi jedinstvenu lepotu svakom venčanju, pružajući svež i moderan izgled ceremonijskim prostorima. Umesto tradicionalnih buketa sastavljenih od različitih vrsta cveća, ovaj trend se fokusira na jedan dominantan cvet, bilo da je to raskošna ruža, elegantna orhideja ili čak egzotičnih kala. Ovakvi cvetni aranžmani stvaraju elegantan i jednostavan ambijent, ističući lepotu i jedinstvenost svakog pojedinačnog cveta.

Ovaj suptilan pristup cvetnom uređenju izaziva oduševljenje svojom sofisticiranom jednostavnošću, ostavljajući snažan utisak koji će se dugo pamtiti nakon venčanja. Trend cvetnih aranžmana od jednog cveta ne samo da prati evoluciju u svetu venčanja, već postavlja novi standard elegancije i svežine u dekorativnom pejzažu venčanih proslava.

5. Mašne

Uzimajući u obzir najnovije trendove u svetu venčanja za 2024. godinu, masne postaju nezaobilazan deo ceremonije, pružajući širok spektar mogućnosti za kreativnu integraciju u različite aspekte venčanja. Masne, koje nekad nisu bile ništa više od elegantnih dodataka na stolovima, sada se transformišu u višenamenske elemente koji unapređuju atmosferu i vizuelni dojam celokupnog događaja.

U harmoničnom spoju tradicije i savremenog stila, masne se ističu kao izuzetno atraktivan dekorativni element kako na svadbenoj torti, tako i kao ukras za kosu kod mlade.Kada su masne u pitanju na svadbenoj torti, one postaju vizuelni vrhunac slavlja. Raznovrsnost boja, oblika i veličina masni omogućava prilagođavanje dizajna torte celokupnom konceptu venčanja. Dodavanjem masni u različitim slojevima i rasporedima, svadbena torta postaje ne samo ukusan deo proslave, već i umetničko delo koje odražava stil mladenaca.

S druge strane, masne kao ukras za kosu kod mlade predstavljaju jedinstven način izražavanja stila i ličnosti neveste. Postavljene na elegantnim punđama, raspuštenim loknama ili čak uz jednostavnu pletenicu, masne doprinose romantičnom i vintage izgledu

Hvala vam puno što ste odvojili vreme da pročitate ovaj blog, nadam se da vam je bio koristan za planiranje venčanja!

Ako ste u ranoj fazi planiranja venčanja i tražite venčanicu iz snova, kontaktirajte nas ako smatrate da bih mogli da odgovaramo baš vama. 

Scroll to Top